Pondkoers.nl

Informatie over de Engelse pond koers

Tijd is geld

iedereen kent deze uitdrukking wel. Indien u een rendement op uw kapitaal wilt maken geldt deze uitdrukking in meerdere manieren. Allereerst heeft u tijd nodig om uw geld te kunnen laten renderen. Secundair speelt timing een belangrijke rol op uw rendement. Indien u geld had belegt om de AEX zo rond de wisseling van deze eeuw, dan had u 13 jaar na dato nog altijd tegen een verlies aan gekeken. Als laatste speelt de factor tijd een rol bij het leveren van belangrijke informatie.

Zo weten beurshandelaren altijd snel wat er speelt. Het nieuws is al oud tegen de tijd dat het u bereikt. De beurzen hebben al gereageerd tegen de tijd dat u ervan hoort. De hedendaagse flashtrading is een enorme hype.  Valuta’s worden gekocht en verkocht in luttele seconden op basis van kleine fluctuaties in de koers, en dat vaak zonder menselijke inmenging. De beste beursresultaten worden altijd behaald met een combinatie van deze drie tijd elementen.

De beste aandelen van 2013 zijn nu nog niet bekend, zelfs de professionele beleggers hebben hier geen zekerheden over. Technisch analisten kunnen met grotere zekerheid wel degelijk koersbewegingen vooraf meten. Het slagingspercentage van deze signalen ligt vele malen hoger dan een gemiddelde “educated guess”. De beste aandelen 2013 zijn dus niet te vinden, de beste koop en verkoop momenten zijn dat wel. Deze beursanalyse wordt opgezet in signalen die met een beperkt aantal aandeelhouders gedeeld worden. De koop en verkooporders kunnen zelf automatisch worden uitgevoerd. Analyses op de beurs kunnen u dus niet alleen tijd besparen, u loopt tevens voor op de markt en kunt dus profiteren van stijgende en dalende beurskoersen.


Beste online brokers

plus_500
gebruikersvriendelijk en uitgebreid!

markets.com_logo

Goede en vriendelijke service!

zulutradelogo
Automatisch beleggen & volgen

Risicowaarschuwing

Plus 500 is een CFD service; je geld loopt risico: oefen daarom eerst met een gratis demo. 76,4% van de retail beleggers verliezen geld.