Pondkoers.nl

Informatie over de Engelse pond koers

Vaulta Tracker

Het programma Valuta Tracker is ervoor gemaakt om u op de hoogte te houden van de laatste veranderingen in de koers van de Pond. Voor bedrijven en personen die veel te maken hebben met de Pond is dit programma een uitkomst. Zonder dat er veel inspanning van u wordt geëist kunt u toch op de hoogte blijven van de huidige koers.

Het programma laat met een vooraf ingesteld interval de huidige koers zien.

U Kunt zelf kiezen of u GBP -> EUR of EUR -> GBP wilt zien.

Download Valuta tracker (coming soon)

Instructies

1. Installatie

Er is geen installatie vereist voordat u Valuta Tracker kunt gebruiken. Het is echter wel van belang dat u kijkt of uw systeem aan de onderstaande Systeemeisen voldoet.

2. Gebruik
Als het programma is gestart krijgt u het hoofdscherm (screenshot 1) in beeld. Als u klikt op “Klik hier!” zal de huidige koers worden weergeven (screenshot 4). Als het programma is gestart komt er ook automatisch een icoontje bij in uw systeemvak rechts onderin de taakbalk. Door met je rechtermuisknop op het icoontje van Valuta Tracker te klikken verschijnt het menu in beeld (screenshot 3). In dat menu kunt u het hoofd venster laten verdwijnen en weer laten verschijnen d.m.v. “Minimize” en “Restore”.

3. Instellingen
Standaard staat ingesteld dat er om de minuut een venstertje in beeld komt dat “EUR -> EUR” laat zien. Dit zal altijd 1 EUR als output geven. Dit is een teken dat er nog wat aan de instellingen gedaan moet worden. U kunt bij de instellingen komen door via het menu (screenshot 3) op “Settings” te klikken. Nu krijgt u het instellingen scherm in beeld (screenshot 2). U kunt hier instellen welke valuta”s het programma moet vergelijken en of u de automatische popup wilt laten weergeven. Daarnaast is het mogelijk in te stellen met welk interval u de popup in beeld wilt laten komen..

 

Specificaties

Besturingssysteem:
Windows 2000
Windows Xp
Windows Vista

.NET Framework
Vanaf 1.0


Beste online brokers

plus_500
gebruikersvriendelijk en uitgebreid!

markets.com_logo

Goede en vriendelijke service!

zulutradelogo
Automatisch beleggen & volgen

Risicowaarschuwing

Plus 500 is een CFD service; je geld loopt risico: oefen daarom eerst met een gratis demo. 76,4% van de retail beleggers verliezen geld.